trešdiena, 2015. gada 3. jūnijs

Zīmoli jau rosās, kamēr vairākums vēl nav paspējis ieraut

Valsts Prezidents ir ievēlēts. Tagad miers uz 4 gadiem. Vai varbūt nē - tas lielā mērā ir atkarīgs no paša prezidenta, spriežot pēc iepriekšējo gadu pieredzes. Tieši prezidents pats ar saviem izteikumiem, rīcību un attieksmi būs iemesls viņa pamanāmībai vai tieši otrādi. Sākums ir daudzsološs - pirmie pateiktie vārdi pēc ievēlēšanas jau lieliem burtiem ierakstīti vēsturē. To fiksējuši arī dažādi zīmoli. Te man artava vēsturei - apkopojums par to, kā slavens kļuva jaunā Valsts Prezidenta pirmais teikums: "Laikam no sākuma jāierauj."  "Cepuri nost" zīmolu priekšā, kas radījuši gaumīgu humoru, kamēr , kā vēstīja kāds komentētājs, lielākā daļa pat vēl nebija paspējusi ieraut :)

Neskatoties uz to, ka prezidents ierāva ūdeni, alkohola ražotāji citātu pasteidzās izmantot diezgan lustīgā manierē:


Rosīgs bija ne tikai stiprais alkohols, bet arī maza alus darītava:

Pateicoties vērīgajiem sociālo tīklu lietotājiem, pievienoju vēl vienu:

Protams, arī drukātā formā šis citāts noteikti būs pieprasīts, tāpēc ir radīts T-krekls. Pagaidām gan nevar lepoties ar lieliem pārdošanas rezultātiem, taču zīmīgākais ir tas, ka pašmāju kreklu ražotāju iestādes klusē:


Papildināts! Neklusē viss Latvijas T-kreklu ražotāji. Te būs arī vietējais piedāvājums:


Un kāpēc lai iedvesmojošais jaunā prezidenta teksts nerotātu pilsoņu tālruņa aparātus nākamos četrus gadus. Kin Leaves ir parūpējies par šādu iespēju:


3 komentāri: